İçeriğe geç

Çopar Ne Anlama Gelir

Güher ne anlama gelir?

1. Bir şeyin özü, öz, maya. 2. Güç, enerji.

Çöp atmak ne anlama gelir?

Rüyada çöp atmak, rüya sahibinin tedbirli olması gerektiğine, yaşantısına dikkat etmesi gerektiğine, günah işlemeyeceğine, başkalarının arkasından konuşmayacağına ve benzeri kötü davranışlardan sakınması gerektiğine işarettir.

Gurbe ne anlama gelir?

(ﮔﺮﺑﻪ) i. (Fars. gurbe) Kedi: Gün ışığını çok yapar simurg / Nitekim gurbeyi şîr-i jiyan mey (Ahmadi).

Gurhan ne anlama gelir?

Gurkhan (Çince (basitleştirilmiş): 菊儿汗; Çince (geleneksel): 菊兒汗; pinyin: Jú’erhán) “evrensel hükümdar” anlamına gelen bir Moğol unvanıydı ve antik Kağan terimine karşılık gelir. Bu unvan 13. yüzyılda Batı Liao Hanedanlığı’nın yöneticileri tarafından kullanılmıştır.

Çöp atmak suç mu?

Atık veya kalıntıların kasıtlı olarak toprağa sokulması yasaktır. Verme eylemi “git”, “at” ve “göm” gibi fiilleri içerir.

Çöp gibisin ne demek?

çok zayıf, güçsüz.

Eski bıçaklar nereye atılır?

Çöpe atılan bıçak, kürdan ve kırık cam gibi eşyalar sokaktaki pençeli dostlarımızın hayatlarını tehdit ediyor. Potansiyel olarak keskin kenarlı çöplerin hasara yol açmasını önlemek için onu birkaç kez gazete veya bir torbaya sarıp bantla kapatabilir veya uygun atık kutularına atabilirsiniz. 😊 #Dürüstçe #CarrefourSA.

Gerez ne anlama gelir?

gerez: güzel, iyi.

Güldar ne anlama gelir?

Tarihçe. Köyün 1928 kayıtlarındaki eski adı Güldar’dır ve “guldar” kelimesi Zazaca’da “gül ağacı” anlamına gelmektedir.

Gülru ne anlama gelir?

Gulru aslında ismine anlamını yansıtıyor. ‘Gül yüzlü’ anlamına geliyor. Diğer anlamları ise gül yanaklar ve güzel yüz olarak açıklanıyor. Küçük kızlar için anlamlı bir isim.

Gufte ismi ne demek?

Şarkı sözü (Farsça: گفته), müzik eserlerinin yazılı metni, sözleri veya bir müzik bestesinin bestelenmiş sözleri için kullanılan bir terimdir.

Gurcan anlamı ne demek?

“Lush” kelimesi “yoğun”, “güçlü” anlamına gelirken, “can” kelimesi “yaşam”, “ruh”, “yaşam enerjisi” anlamına gelir. Bu nedenle, Gürcan isminin anlamı genellikle “güçlü ruh”, “yaşam dolu” veya “enerjik kişi” olarak ifade edilir.

Gurey ne demek?

Türkçe ismi; Çok ışık ve parlaklık yaymak anlamına gelmektedir.

Güher ne demek TDK?

Güher “cevher” (TT 32b). Kadınlar için kullanılan isimlerden biridir ve “değerli taş kadar değerli” anlamına gelir.

Dürr-ü güher ne demek?

“Çocuklar için Farsça-Türkçe manzum sözlük: Dürrîs Güher-Rîz”.

Güya ne anlama gelir?

Anlamı: “İddiaya göre” sözcüğü, bir şeyin öyleymiş gibi göründüğünü ancak gerçekte öyle olmadığını belirtir. Sözde, görünüşte sözde anlamında kullanılır. Bir şeyin veya durumun gerçek durumundan farklı algılandığını veya sunulduğunu ifade eder.

Dürr ne demek?

kuru {sıfat}

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Karşıyaka Escort